Daily Archives: 19. јуна 2021.

Организација младих „Ситница“ из Билеће помогла у припремама манастира Добрићево за предстојећи Празник

Поводом наступајућег Празника Педесетнице и Тројичинданског Сабора, који се на овај дан традиционално одржава у манастиру Добрићеву, Организација младих „Ситница“ из Билеће добровољно се понудила манастиру при чишћењу и сређивању дворишта и околине.

Млади волонтери су заједнички, и са много воље и радости, помогли у свим радовима потребним за припремање за овај велики Празник, на чему смо им много захвални. Овим путем желимо да подржимо рад ове и сличних организација, које усмјеравају омладину на прави пут, и истовремено помажу онима којима је потребно.

 

Састанци Еп. Димитрија у Мостару

У петак, 18. јуна у Мостару, подсекретарка Уједињених нација и специјална савјетница генералног секретара УН-а, госпођа Алис Ваириму Ндериту, састала се са епископом ЗХиП г. Димитријем и муфтијом мостарским Салемом ефендијом Дедовићем. У име мостарско-дувањског бискупа, састанку је присуствовао дон Жељко Мајић.
 
Истог дана епископ Димитрије и муфтија Салем су одржали састанак у просторијама мостарског муфтијства, а старјешина Саборне цркве у Мостару, Радивоје Круљ примио је амбасадора ЕУ у БиХ Јохана Сатлера.