Настављена сарадња ХО“Срби за Србе“ и мостарског ХД“Добротвор“

У склопу Божићних активности Хуманитарне организације „Срби за Србе“ из Београда реализован је пројекат помоћи двема вишечланим породицама са подручја Мостара. Пристиглим новчаним средствима помoгнута је породица Радишић из села Ходбина, као и породица Јанковић из Мостара. Хуманитарно друштво „Добротвор“ као координатор пројекта спровело је акцију уз помоћ волонтера Милоша Јањића. Шесточланој породици Срете и Николине Радишић уручен је електрични штедњак, а децу Еву, Љуба, Рада и Уроша обрадовали смо слаткишима. Иако скромна, помоћ је добро дошла овом домаћинству.

Након посете Радишићима, помоћ смо уручили и четворочланој породици Зорана и Наташе Јанковић. Купљен је кровни изолациони материјал, који је био неопходан за нормалне услове живота у овој кући. Најмлађи чланови Жана и Лана такође су обрадоване пакетом слаткиша.

Делећи радост ових породица, срдачно и молитвено се захваљујемо братском друштву из Београда које у многоме доприноси и поспешује мисију Цркве међу повратничким становништвом у долини Неретве.

ХД „Добротвор“
Јереј Марко Гојачић