Позив за акредитацију медија за праћење Освећења Храма Васкрсења Христовог у Пребиловцима

Епархија захумско-херцеговачка и приморска, као организатор Освећења Храма Васкрсења Христовог у Пребиловцима, позива све заинтересоване медије да акредитују своје представнике за праћење Освећења и Свете архијерејске литургије, којом ће началствовати Његова Светост Патријарх српски Господин Иринеј, у суботу, 8. августа 2015. године, са почетком у 8.00 часова.

Пријаве за акредитацију, достављене најкасније до сриједе, 5. августа, до 12.00 часова, искључиво на адресу електронске поште: przhip@gmail.com, треба да садрже:

– име и презиме представника медија,
– назив медијске куће,
– назив државе из које представник медија долази,
– јединствени матични број (ЈМБ) представника медија,
– број личне карте и мјесто издавања исте (за представнике из БиХ), односно број пасоша и мјесто издавања истог (за представнике изван БиХ),
– број телефона представника медија,
– адреса е-поште представника медија.

Одобрењем акредитације, одговором на достављену пријаву, представаницима медија омогућава се присуство на одређеном простору комплекса храма Васкрсења Христовог у Пребиловцима, током поменутог догађаја, као и евентуално интервјуисање присутних званичника (под претпоставком њиховог пристанка), уз обавезу поштовања утврђеног протокола и смјерница особа задужених за исти.

Све додатне информације могу се добити путем електронске поште, на адресу: przhip@gmail.com или путем телефона, на број: 00387(0)63/706-746.

Надајући се успјешној предстојећој сарадњи, с поздравима,

Представник Епархије ЗХиП за односе с јавношћу
ђакон Бранислав Рајковић