Црквени хор из Билеће у посјети Мостару, Житомислићу и Пребиловцима

У организацији ЦО Билећа, црквени хор „Свети Сава“,  који поје при билећком Саборном храму , био је у посјети ЦО Мостар, манастиру Житомислић,  као и храму Васкрсења Господњег у Пребиловцима. Црквени хор заједно са свештеником Александром Грчићем, предвођен старјешином билећког Саборног храма о. Небојшом Коловићем, кренуо је у суботу 12.марта, у раним јутарњим часовима пут Мостара. Испред мостарске црквене општине дочекао нас је свештеник Радивоје Круљ, који је присутне провео Саборним храмом Свете Тројице, који је у изградњи, старом црквом Рођења Пресвете Богородице, као и владичанским двором.

Манастир Житомислић је био сљедеће одредиште, гдје се послије обиласка и кратког предаха кренуло у Пребиловце. Свештеник Марко Гојачић је присутне упознао са историјом страдања и васкрсавања Пребиловаца, након чега су сви са великим одушевљењем обишли новоизграђени Пребиловачки храм.

Препуни утисака и преплављени нескривеном радошћу, црквени хор се вратио у свој град, са нестрпљењем ишчекујући неко ново дружење.