Чапљински парох Марко Гојачић побједник стонотениске лиге

Марко Гојачић побједник је чапљинске стонотениске лиге за 2016/2017. сезону. Гојачић је у финалу био бољи од Дине Первана и тако се окитио титулом првака. Другопласирани је Дино Перван, док су треће мјесто подијелили Ведран Џоно и Слободан Крунић. Њима је побједничке пехаре и плакете уручио помоћни начелника за друштвене дјелатности Жељко Бонић, док је захвалнице за организацију турнира додијелио тајник Спортског савеза опћине Чапљина Далибор Илић.

”Хтио бих се на крају стонотениске лиге захвалити свим судионицима. Одиграно је преко 120 мечева у мјесец и пол дана, а играли смо у парохијском дому при православној цркви, а финале смо одлучили завршити овдје у дворани Основне школе Владимира Павловића”, рекао је Гојачић за Чапљински портал.

Додао је како ова лига треба бити увод о оснивање Стонотениског клуба Чапљина.

”Тај клуб био би прије свега мјесто окупљања младих, да се сви скупа више дружимо и да се кроз спорт још више развијамо”, додао је Гојачић.

Изразио је посебну захвалност свима онима који су омогућили да се лига одржи, како спонзорима тако и медијским промотерима и организаторима.

Извор: Чапљински портал