Донаторска вечера за наставак радова на обнови Саборног храма у Билећи

У понедељак 16. октобра, по благослову Његовог преосвештенства Еп .з. х и п. Г. Григорија, а у организацији ц. о. Билећа, одржана је донаторска вечера за наставак радова на обнови Саборног храма Св. Саве у Билећи. 
На велику радост свих, овом добротворном чину присуствовало је велики број угледних приватника Билећана, како из самог града Билеће тако и оних који живе и раде ван ње. Такође присуство оних који се баве каменорезачким послом и уопште радовима у вези камена, није изостало. На овој вечери присутни су били и чланови црквеног одбора, начелник Општине Билећа г. Миљан Алексић, директор хет-а г. Гордан Мишељић, као и извршни директор хет-а за економске правне и опште послове г. Љубо Вуковић. 
Након благослова Еп. Григорија и поздравне ријечи Његовог Преосвештенства, старјешина Саборног храма протојереј – ставрофор Небојша Коловић упознао је све присутне са током радова на обнови Саборног храма као и плановима за даљу обнову. Закључено је да су досадашњи радови текли планираном динамиком и са изузетним успјехом. 
Након учешћа свих присутних прикупљена су спредства за наставак радова, као и сав камен који је дониран за под храма од билећких каменорезаца. 
Преосвећени Владика, заједно са о. Небојшом, захвалио се свима на овако показаној љубави и бризи за свој Саборни храм и благословио је наставак радова на његовој обнови.