Фондација „Свети Вукашин“ – „Наш Слобо се вратио у свој дом“

Фондација Епархије захумско-херцеговачке и приморске „Свети Вукашин“ спровела је хуманитарну акцију за помоћ нашем суграђанину Слободану Милићевићу који је живио у неусловном стану и болује од атрофије мишића…
 
НАШ СЛОБО СЕ ВРАТИО У СВОЈ ДОМ!
 
Али, то више није исти дом… То није дом мрачан и тужан. Тај његов нови дом одише свјежином, љепотом и позитивном енергијом свих тих људи који су дали себе да га учине љепшим за живот једном младом човјеку, који је до тад о томе само сањао.

Драги добри људи ово је плод ваше љубави за свог ближњег. Када смо ушли у овај пројекат реновирања нисмо ни сањали да ће доћи до овог врхунца потпуног опремања. Божијом помоћу и вашим прилозима успјели смо да нашем Слобу обезбиједимо све потребне услове који требају човјеку у 21.вијеку. Ако Бог да о њему ће да брине медицинско особље које ће плаћати Фондација. Док не прохода, они ће долазити два пута дневно да га пресвуку, нахране, дају терапију и вјежбају с њим. 
 
Колико снаге Хумска земља има? Овај дирљиви видео ће вам помоћи да видите колико је наш народ добар народ и пажљив према ономе ко треба помоћ. Хвала вам свима добри наши!
 
„ЗАИСТА ВАМ КАЖЕМ КАД УЧИНИТЕ ЈЕДНОМ ОД ОВЕ МОЈЕ НАЈМЛАЂЕ БРАЋЕ, МЕНИ УЧИНИСТЕ“
Фондација „Свети Вукашин“